Author Topic: E-Trade Pro Strategy Scanner Related Question  (Read 420 times)

jason_2006

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
E-Trade Pro Strategy Scanner Related Question
« on: July 07, 2020, 11:54:49 am »
Hello,

Does Trade-Ideas provide support for E-trade Pro? I'm new to E-Trade Pro, but I'm trying to import an indicator from TC2000 to E-Trade Pro. Just trying to figure out how that can be done

Thank you

TradeIdeas_DA

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 740
  • Karma: +10/-2
    • Trade Ideas LLC
Re: E-Trade Pro Strategy Scanner Related Question
« Reply #1 on: July 07, 2020, 12:55:37 pm »
Hi Jason,

Hi! Welcome to the forum. I can help you with questions about ETRADE Pro as it relates to the powerful use of Strategy Scanner within it - which is powered by Trade Ideas.

The question about whether or not indicators from TC2000 can be imported to ETRADE Pro is definitely a question to ask ETRADE Pro support. There is no way to import such indicators into Strategy Scanner.

If you'd like to describe the indicators you are using, I can help you map them into the ones that correspond within Strategy Scanner.

Best,

DA
Follow me on Twitter: http://twitter.com/TradeIdeas

jason_2006

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Re: E-Trade Pro Strategy Scanner Related Question
« Reply #2 on: July 07, 2020, 01:40:34 pm »
Hi DA,

Thank you for replying back. Is it okay to email you the idea I'm trying to implement in E-Trade Pro strategy scanner?

Thanks

TradeIdeas_DA

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 740
  • Karma: +10/-2
    • Trade Ideas LLC
Re: E-Trade Pro Strategy Scanner Related Question
« Reply #3 on: July 07, 2020, 02:29:46 pm »
If you dont want the community here to add further polish to what you have in mind,
you are welcome to send your thoughts to info@trade-ideas.com with details.

Best,

DA
Follow me on Twitter: http://twitter.com/TradeIdeas