Author Topic: how to create symbol list  (Read 4980 times)

36kashili

  • Guest
how to create symbol list
« on: February 22, 2015, 12:01:20 am »
I watch the following video. But there is no "create new list"
https://www.youtube.com/watch?v=JueEX_RHjmo&index=14&list=PLNtesvHL0KGJckgnRPOJp37Pe3DurEidI

I review the following thread, but there is no "symbol list editor"
http://forums.trade-ideas.com/index.php?topic=1282.0

How can I create a symbol list?
Thanks

Barrie Einarson

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 610
  • Karma: +20/-1
Re: how to create symbol list
« Reply #1 on: February 22, 2015, 08:27:49 am »
Hi .. in a Top List or Alert Window, right click, Configure, Symbol Lists, Create New List, give it a name in the pop up box, then OK and then you can type in the symbols you want in the Edit Symbol List box and then OK.

Now you have to add the list by clicking on Add Existing List, highlight your new list and now it will be added to the left hand side of the window. 

Cheers

Barrie Einarson
barrie@trade-ideas.com
Trade Ideas Trading Room Moderator
http://forums.trade-ideas.com/

36kashili

  • Guest
Re: how to create symbol list
« Reply #2 on: February 22, 2015, 09:06:04 pm »
No Barrie
As I said in the first bullet, there is no "create new list" under "symbol lists" in the current version of TI on elite platform.

braddoubleu

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 453
  • Karma: +8/-0
    • Trade-Ideas
Re: how to create symbol list
« Reply #3 on: February 23, 2015, 10:06:30 am »
In the most recent version of Trade-Ideas inside of Scottrade, the symbols list are now managed by Scottrade in the form of a watch list.  If you create a new watch list and name it, you will see that name available on the Symbol List tab of the Configure Alert or Top List windows.  Press the Add Existing List button to see more symbol list choices.

36kashili

  • Guest
Re: how to create symbol list
« Reply #4 on: February 24, 2015, 08:29:19 pm »
Some progress, but not what I wanted.
I followed your instructions. Nothing showed up. I restarted scottrade elite and made sure the TI alert configuration is pointing to the scottrade watchlist. But my TI alert window shows only few symbols from my scottrade watchlist.
Any help?